Abonneren  Inloggen

Print blijft tot in een verre toekomst ertoe doen; naarmate de digitalisering van het mediagebruik toeneemt groeit juist steeds meer de behoefte aan een moment van rust. Even jezelf verliezen in een magazine of die dikke zaterdagkrant. Zelfs jongere generaties lijken print te herontdekken, ook al speelt online definitief de eerste viool. En laten we ook niet vergeten dat print zoveel meer is dan tijdschriften, kranten, boeken, catalogi, handelsdrukwerk en reclamedrukwerk. Al ruim de helft van alles wat print is, bestaat uit bedrukte verpakkingen en labels: een segment dat alleen maar verder uitdijt, mede dankzij de revolutie van het digitale drukken.
In dit dossier is dus een brede waaier aan nieuws verzameld over dat brede marktsegment "Print".

Nieuws