Abonneren  Inloggen

LabelExpo: converting steeds belangrijker op etikettenmarkt

17 oktober 2018
Premium

LabelExpo is de tweejaarlijkse hoogmis voor de etikettenbranche. De editie 2017 was één en al halleluja? meer bezoekers, meer inkjetprinters, meer convertinglijnen, meer digitale veredeling, hogere snelheden en grotere baanbreedtes. We gaan uitvoerig in op de belangrijkste ontwikkelingen binnen dit groeiende vakgebied.

LabelExpo 2017 realiseerde met 38.000 bezoekers 5.6% groei ten opzichte van 2015. Ook op andere vlakken vertoonde de beurs groei. Zo steeg het persenaanbod met tien procent (van 71 naar 78 labelpersen, plus 62 converting- en 22 inspectielijnen) en, zoals verwacht, het aanbod aan inkjetprinters spectaculair: van 27 in 2015 naar 42 in 2017, mede door zeven hybride en elf desktop-inkjetlabelsystemen. De


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren