Abonneren  Inloggen

Highcon en EFI kondigen wereldwijd partnerschap aan

25 januari 2021

Highcon Systems Ltd. en EFI™ hebben een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst aangekondigd. Het doel van de samenwerking is om klanten een geïntegreerde end-to-end oplossing voor bedrijfsproductiviteit en workflow te bieden. Door een volledig geoptimaliseerde toeleveringsketen te bieden, kunnen de doorlooptijden voor de ontwikkeling van gedrukt materiaal worden verkort.

Actuele productiegegevens voor persen en snijmachines

De EFI-verpakkingen en golfkarton Packaging Suites verminderen verspilling en inefficiëntie in het productieproces van verpakkingen. In de komende softwarerelease van Highcon Euclid en Beam is integratie mogelijk met het EFI MarketDirect PackCentral online klantenbestelportaal en EFI Auto-Count® 4D-software. Met deze integratie kunnen actuele productiegegevens voor digitale persen en snijmachines automatisch verzameld worden. 

Digitale afwerking

Ken Hanulec, EFI VP Worldwide Marketing zei: “Wij zien de digitale golfkartonmarkt als een sterk groeigebied. We hebben Highcon geïdentificeerd als de leider in de volgende stap in het digitale proces - digitale afwerking. Hun digitale snij- en riloplossingen maken het soort on-demand productie mogelijk dat het succes van klanten stimuleert. We zijn enthousiast over het potentieel om samen de markt aan te spreken."

End-to-end digitale oplossing

Shlomo Nimrodi, CEO van Highcon zei: “We zijn verheugd om met EFI te werken aan een echte end-to-end digitale oplossing, Nozomi- en Beam-platforms, gekoppeld aan workflowautomatisering die zal voldoen aan de marktbehoeften voor duurzaamheid en productie-efficiëntie in Industrie 4.0."