Abonneren  Inloggen

Faillissement Drukkerij Deurenberg Kerkrade

15 september 2023

De rechtbank Maastricht heeft op 5 september het faillissement uitgesproken over Drukkerij Deurenberg Kerkrade B.V.

Eigenaar Paul Deurenberg lichtte het faillissement van de in Kerkrade gevestigde onderneming op Linkedin toe. Hij vertelde waardoor er een einde is gekomen aan de grafische dienstverlening die door 3 generaties op rij is geleverd. Er is tevergeefs gezocht naar een nieuwe locatie.

‘Als je valt, sta je op’

Dat was nodig omdat de verhuurder het achterstallig onderhoud niet uitvoerde. Voor een nieuw onderkomen was financiering noodzakelijk. De financiers zagen hier blijkbaar geen brood in. Faillissement volgde. De voormalig eigenaar kijkt desondanks optimistisch de toekomst in: ‘Als je valt, sta je op, even afstoffen, kroontje rechtzetten en weer door!’