Abonneren  Inloggen
Van onze partner Dataline

Universiteit Leiden stroomlijnt drukwerk met MultiPress

23 november 2023

De Universiteit Leiden, met haar rijke geschiedenis sinds haar oprichting in 1575, blijft zich inzetten voor excellentie in al haar facetten. Een cruciale speler in dit streven is het Universitair Facilitair Bedrijf (UFB), dat allerlei facilitaire diensten waaronder ook kopiëren en printen verleent. Van posters en examens tot proefschriften en visitekaartjes, het UFB zorgt ervoor dat al deze materialen tijdig en professioneel geproduceerd worden. En dat is waar de MIS/ERP-software MultiPress voorziet in excellente automatisering.

Geautomatiseerde workflow voor in-house én uitbestedingen

De uitdagingen van moderne organisaties, zoals efficiëntie en automatisering, zijn ook relevant voor de Universiteit Leiden en haar inhouse-drukkerij. Een geautomatiseerde en gecentraliseerde printworkflow biedt aanzienlijke voordelen aangezien het meer middelen en tijd vrijmaakt om de studenten en medewerkers beter te ondersteunen in hun printbehoeften.

De ERP/MIS-software MultiPress is de perfecte oplossing! Deze software integreert administratieve, commerciële, financiële en logistieke processen met productie en rapportage in één systeem. Door het gebruik van MultiPress vermindert de administratieve last voor het UFB aanzienlijk.

De inzet van MultiPress bij Universiteit Leiden is een voorbeeld van hoe traditionele instellingen moderne technologie kunnen gebruiken om efficiënter te werken en hun dienstverlening te verbeteren. Dit initiatief toont aan dat zelfs instellingen met een lange geschiedenis en gevestigde procedures ruimte hebben voor innovatie en meer efficiëntie.

Lees hier verder om te weten te komen welke MultiPressmodules het UFB verder hielpen.