Abonneren  Inloggen

Pedro Overmeer managing director Benelux Durst

7 juni 2024

Op Drupa werd bekendgemaakt dat Pedro Overmeer is benoemd tot managing director van Durst Benelux. Overmeer is sinds juli 2022 werkzaam bij Durst, tot begin deze maand als business development manager Benelux.

In die rol focuste hij zich op de verkoop van Durst printsystemen, workflow software en services voor printbedrijven en andere industrieën. Daarvoor werkte Overmeer o.a. bij Agfa Graphics en Heidelberg. ‘Vanaf juni 2024 is hij onze Managing Director voor de regio, waarmee hij het belang van de Benelux voor Durst benadrukt’, aldus Durst. ‘We zijn heel blij met Pedro's prestatie en wensen hem het beste in zijn nieuwe rol. Met jarenlange managementervaring in de grafische branche is Pedro een waardevolle aanvulling voor ons “kleine grote bedrijf”’.

Foto boven: Pedro Overmeer (midden) is benoemd tot managing director van Durst Benelux. Links op de foto Christian Harder, vice-president Sales en rechts Christoph Gamper, CEO en mede-eigenaar van Durst (Foto: Durst)


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief